Waiting List Khas

PENGUSAHA PERKAHWINAN
SELURUH MALAYSIA!

Anda ada masalah kurang inquiry dari bakal pengantin dan jualan merudum? Biar kami bantu dengan Strategi Marketing Pengusaha Perkahwinan Ekspres(MPPE) untuk dapatkan Inquiry Whatsapp yang banyak dan berkualiti.

Kami Setup 3 Iklan

2 Jenis Objektif Iklan:
1x Engagement & 2x Traffic.
Klien sediakan material.

Cepat. Murah.Berkesan

5 Hari Bekerja On-Boarding.
5 Hari Bekerja RUN Iklan.
Inquiry Masuk, Anda Buat Closing.

Kami adalah Agensi Pakar
Pemasaran Pengusaha Perkahwinan!

Kami dah uruskan lebih dari 30 Pengusaha Perkahwinan sepanjang 2022 dan 2023
Teruskan membaca

Kami tahu anda mesti ada masalah di bawah,

 • INQUIRY SERVIS ANDA DARI BAKAL PENGANTIN TAK BANYAK?

 • DAH BUAT MARKETING TAPI, TAK ADA ORANG WHATSAPP?​

 • BAKAL PENGANTIN BANYAK KAKI SURVEY, WINDOW SHOPPING!​

 • DAH SHARE PAKEJ LEPAS TU, KRIK! KRIK!​

 • AJAK DATANG MEET UP, TAK NAK DATANG

 • DEWAN PERKAHWINAN MASIH BANYAK SLOT KOSONG

 • BUTIK PENGANTIN KURANG CUSTOMER?

 • KATERING TAK DAPAT JOB 300, 500 PAX & KEATAS?

 • MAJLIS DAH DEKAT TAPI TAK NAK KONFEM LAGI?

 • TAK ADA TEAM UNTUK URUSKAN MARKETING?

  Kami tahu apa yang anda nak,
  Jika nak dibantu teruskan membaca

  Sebenarnya, bila anda sebagai Pengusaha Perkahwinan dapat TACKLE PAIN POINT bakal pengantin, barulah mereka akan rela hati untuk serahkan kepercayaan dan duit mereka untuk dapatkan servis atau perkhidmatan yang anda tawarkan.

  Kami tak nak cerita panjang, terus DIRECT-TO-THE-POINT,

  AFLIX PRODUCTION adalah AGENSI PEMASARAN yang menguruskan aktiviti pemasaran VENDOR PERKAHWINAN di Selangor & Kuala Lumpur. Kami akan BANTU ANDA untuk TINGKATKAN JUALAN pada tahun 2023!

  Teruskan membaca

  RM69,754.29 dah dibelanjakan
  3,741 INQUIRY WHATSAPP dah diterima!

  RM45,013.70 dah dibelanjakan
  5,185 INQUIRY WHATSAPP dah diterima!

  RM21,892.21 dah dibelanjakan
  2,036 INQUIRY WHATSAPP dah diterima!

  RM13,368.43 dah dibelanjakan
  970 INQUIRY WHATSAPP dah diterima!

  RM28,008.62 dah dibelanjakan
  3,809 INQUIRY WHATSAPP dah diterima!

  RM3,826.26 dah dibelanjakan
  551 INQUIRY WHATSAPP dah diterima!

  Teruskan membaca
  Teruskan membaca

  Hasil Kerja Pemasaran Kami

  29 Klien

  Kami Uruskan Aktiviti Pemasaran

  >RM 60 Ribu

  Bajet Iklan Dibelanjakan Sebulan

  > 200

  Whatsapp Diterima Setiap Bulan Setiap Klien

  >RM 150 Ribu

  Purata Jualan Dijana Setiap Bulan

  Mohd Hafiidz, Co-Founder Aflix Production Sdn Bhd mempunyai pengalaman dalam industri perkahwinan lebih dari 10 tahun. Bermula sebagai jurufoto perkahwinan sekitar tahun 2008 lagi. Pada tahun 2016, Agensi Aflix Production Sdn Bhd ditubuhkan.

  Kami sangat faham kehendak bakal pengantin dan keluarga pengantin dalam menjayakan majlis perkahwinan. Sehubungan itu, ini sangat membantu kami untuk menghasilkan iklan yang berjaya yang dapat menarik minat bakal pengantin.

  Kami percaya tidak ada diluar sana Agensi Pemasaran lain yang fokus dan pakar dalam Industri Perkahwinan seperti mana Agensi Aflix Production Sdn Bhd.

  Strategi Pemasaran Industri Perkahwinan yang kami rangka telah membantu lebih dari 30 Pengusaha Perkahwinan sejak 2020 lagi.
  Teruskan membaca
  Kami akan berikan cadangan kempen pemasaran semasa sesi 1-2-1 Online Meeting. Tempoh On-Boarding selama 5 hari bekerja. Kami perlukan akses kepada Face-book Page dan juga Meta Business Manager.
  Designer/ Video Editor kami akan hasilkan grafik atau video mengikut kempen pemasaran yang dipersetujui oleh pihak klien. Ia akan digunakan untuk iklan di Face-book nanti.
  Marketer kami akan tulis Copywriting iklan dan akan dikongsikan dalam Group Support.
  Terdapat 3 iklan yang akan dijalankan. Marketer kami akan jalankan Iklan Split Test dalam tempoh 24 - 48 jam. Iklan yang berjaya akan diteruskan. Iklan yang kurang beri bawak masuk inquiry Whatsapp akan ditutup.
  Iklan yang berjaya akan dipantau dalam tempoh 5 hari bekerja. Kami perlukan maklumbalas dari pihak klien sepanjang tempoh 5 hari iklan dipantau.
  Semua perbincangan akan berlaku dalam Group Support di Whatsapp sahaja. Kami akan kongsikan Copywriting Iklan, Grafik/ Video Iklan dalam Group Support.
  Kami akan berikan Folder Google Drive kepada setiap klien sepanjang tempoh servis. Semua Grafik/ Video yang digunakan untuk iklan akan dimasukkan ke dalam Google Drive.
  Teruskan membaca
  • 011-2-1 Online Meeting

   Anda akan diberi link untuk tonton video On-Boarding kami. Kami akan berikan cadangan kempen pemasaran semasa sesi 1-2-1 Online Meeting. Tempoh On-Boarding selama 5 hari bekerja.
  • 02Setup Meta Business Manager

   Berikan akses Meta Business Manager kepada staf Marketer kami segera. Anda tambah Payment Method.
  • 03Editing Grafik ATAU Video Iklan

   Graphic Designer atau Video Editor kami akan sediakan bahan grafik atau video untuk iklan.
  • 04Setup Iklan

   Marketer kami akan sediakan Copywriting Iklan dan Setup Iklan untuk klien. Iklan Split Test dibuat dalam temph 24-48 jam.
  • 05Monitor Iklan

   Marketer kami akan Monitor Iklan selama 5 hari bekerja dan Setup Iklan untuk klien. Iklan Split Test dibuat dalam temph 24-48 jam.
  • 06Repeat

   Anda puas hati dengan servis kami?
   Boleh bayar dan REPEAT proses 1-5.
   Nak UPGRADE servis?
   Hubungi Tim Jualan kami.
  Teruskan membaca

  Design Tarik Pelanggan

  Design Grafik atau Video Editing yang dihasilkan akan memberikan mesej yang penting sahaja dan memfokuskan kepada God-Father-Offer (GFO) iaitu Produk, USP, Offer(Promosi, Diskaun) dan Call-To-Action (CTA).

  Kami sangat pentingkan Grafik dan Video Editing yang menjadi Show Stopper! Bila bakal pengantin lihat Iklan, mereka akan stop scroll dan teruskan membaca dan klik link Whatsapp!
  Teruskan membaca
  Copywriting yang kami hasilkan adalah mengikut kempen yang telah dipersetujui oleh Bisnes Owner Wedding Player. Tujuan Copywriting adalah untuk menarik minat bakal pengantin untuk memberi penerangan lebih lanjut servis yang ditawarkan oleh Vendor Perkahwinan dan Bakal Pengantin akan klik pada link CTA yang telah kami setkan.

  Selepas beberapa Split-Test Iklan, kami akan dapat kenal pasti iklan yang sukses untuk di Scale-Up Iklan. Bajet iklan yang diperlukan untuk Scale-Up akan dicadangkan untuk memaksimakan lagi hasil atau jumlah inquiry Whatsapp yang masuk.

  Contoh Comment Support

  Psikologinya bila Bakal Pengantin dah berminat dengan God-Father-Offer (GFO), Design Grafik, Video Editing dan Copywriting, mereka akan klik bahagian komen sebab “Ada ke orang HIRE Vendor Perkahwinan ni?”, “Ramai ke yang PM?”, “Trusted ker?”

  Jadi bila mereka klik komen, isu TRUST tu selesai, sebab mereka dah tengok segala pelamin, dekorasi, menu makanan, suasana majlis dan lain-lain sekali jalan. Tak perlu nak buka Face-book page anda tengok lagi dah. Kemudian mereka terus klik link Whatsapp!

  Benda simple tapi powerful Boss! Tapi rajin ke nak buat sendiri, dekat semua iklan? Kalau run 1 iklan, boleh lah, tapi kalau banyak iklan?
  Teruskan membaca
  Kami ada strategi untuk kenalpasti Iklan Face-book yang berkesan dan sukses yang memberi jumlah Inquiry yang banyak. Dari hasil ini, kami dapat kenalpasti Iklan Face-book yang perlu kami Scale-Up untuk dapatkan lebih banyak Inquiry di Whatsapp. Pasti anda teringin nak hasil(gula-gula) seperti yang ditunjukkan di bawah.

  Happy Client Kami

  BERMINAT? NAK TAHU LEBIH LANJUT? BERAPA HARGA PAKEJ?

  Servis kami ini TERHAD dan kami hanya akan ambil sebanyak 40 Pengusaha Perkahwinan sahaja setiap bulan. Sebab kami caj tersangat lah MURAH.
  Kami sudah pun mempunyai klien yang sudah menggunakan servis pemasaran kami lebih dari 1-2 tahun. Apa maksudnya? Kami berikan hasil yang pastinya jauh lebih berbaloi dari pelaburan yang anda keluarkan.

  Gunakan Kod "JIMAT500"

  untuk jimat sebanyak RM500. Kod sah sehingga 11:59, 2 Mei 2023

  Harga Servis MPP Ekspres

  Servis Marketing Pengusaha Perkahwinan

  RM1,000/servis

  • 1-2-1 Online Meeting
  • 5 Working Days
   Service On-Boarding
  • Creative Graphic Design OR
   Video Editing for Face-book Ad
  • Up to 3 Campaign Ad Setup;
   2x Traffic Objective
   1x Engagement Objective
  • *Ads Budget is not included
  • 5 Working Days for
   Ad Monitoring
  • Whatsapp Group Support
  • Google Drive Storage
  Teruskan membaca

  Servis Ini Akan Dibuka Pada 2 Mei 2023
  Terhad untuk 40 Pengusaha Perkahwinan Sahaja

  Isikan Waiting List Form di bawah dan kami akan maklumkan sama ada anda masih dalam senarai 40 Pengusaha Perkahwinan yang boleh dapatkan servis Marketing Pengusaha Perkahwinan Ekspres ini.
  Servis kami ini adalah mengikut giliran, setiap lima (5) hari bekerja, kami akan uruskan 10 Pengusaha Perkahwinan. 10 Pengusaha Perkahwinan seterusnya, akan diuruskan pada minggu berikutnya. Ini bagi memastikan kualiti kerja yang terbaik diberikan kepada anda.


  FAQ

  Langkah pertama jika saya berminat nak dapatkan servis ini?
  Hubungi wakil jualan kami. Sediakan material gambar dan video untuk kegunaan iklan. Kami akan berikan senarai lengkap keperluan untuk proses On-Boarding.
  Berapa lama diambil sebelum iklan boleh berjalan?
  Tempoh On-Boarding kami kebiasaannya dalam jangka 5 hari bekerja. Proses ini akan lebih cepat jika mendapat kerjasama dari pihak klien dalam menyediakan material untuk pengiklanan dan juga proses teknikal lain dalam tempoh lima(5) hari bekerja. Jika proses ini mengambil masa lebih lama disebabkan oleh pihak klien, kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya iklan dapat dijalankan lambat dari tempoh yang sepatutnya.
  Berapa lama tempoh iklan boleh berjalan?
  Tempoh iklan akan berjalan dalam jangka 5 hari bekerja. Proses ini akan lebih cepat jika mendapat kerjasama dari pihak klien.
  Harga pakej dan langkah pembayaran?
  Kami hanya mempunyai satu(1) pakej sahaja yang beharga RM500. Servis kami adalah servis pengiklanan. Pembayaran boleh dibuat sebanyak sekali.
  Berapa bajet iklan yang diperlukan?
  Kami akan memberi khidmat nasihat berkenaan bajet minimum yang diperlukan. Kebiasaannya, kami perlukan bajet iklan minimum sekitar RM100/hari. Jadi untuk jalankan iklan selama 5 hari. Bajet iklan yang diperlukan ialah RM500. Kos iklan ini tidak termasuk 6% yang akan dicaj oleh Face-book. Kebiasaannya nilai 6% dari RM500 ialah RM30.
  Kalau saya nak sambung servis, berapa saya perlu bayar?
  Servis Marketing Pengusaha Perkahwinan Ekspres ini bernilai RM500 dan jika anda nak gunakan servis ini lagi, bayaran sejumlah RM500 perlu dibuat. Hubungi wakil jualan kami untuk menyambung servis ini. Proses yang sama akan diulang semula.
  Ada sebarang jaminan dari Agensi Aflix Production Sdn Bhd?
  Kami beri jaminan yang kami boleh memberi inquiry yang banyak dan inquiry yang berkualiti. Kami mempunyai pengalaman dalam industri perkahwinan lebih dari 10 tahun.
  Lokasi pejabat Aflix Production Sdn Bhd
  12A-11, 13th Floor, Wisma Zelan, No. 1, Jalan Tasik Permaisuri 2, Bandar Tun Razak, Cheras 56000 Kuala Lumpur.

  Disclaimer: Servis "Marketing Pengusaha Perkahwinan Ekspres" kami ini bukan program "get rich quick". RESULT is not typical. Setiap klien pasti akan dapat RESULT cuma akan berbeza-beza kerana ia bergantung kepada faktor seperti lokasi, jenis servis, harga pakej, tim sales yan mesra dan FAST RESPONSE.

  This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site  is NOT endorsed by Facebook in any way.

  FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.