ROKETKAN JUALAN

SERVIS PERKAHWINAN

8 STRATEGI

SERVIS PERKAHWINAN

KAMI PAKAR PEMASARAN INDUSTRI PERKAHWINAN MALAYSIA

Aflix Production Sdn Bhd

SCROLL DOWN

MARKETING

WEDDING

WEDDING

MALAYSIA'S 1ST WEDDING INDUSTRY MARKETING SERVICE

Aflix Production Sdn Bhd

SCROLL DOWN

PEMASARAN

PERKAHWINAN

PERKAHWINAN?

SERVIS PEMASARAN INDUSTRI PERKAHWINAN MALAYSIA

Aflix Production Sdn Bhd

SCROLL DOWN

INQUIRY

TAK BANYAK?

TAK BANYAK?

SEBAB IKLAN ANDA, TAK TARGET KEPADA AUDIENCE YANG BETUL

KAMI ADA SOLUSI!

SCROLL DOWN

DEWAN

KOSONG?

KOSONG?

RAMAI YANG MASIH BELUM TAHU KEWUJUDAN BISNES ANDA!

KAMI ADA SOLUSI!

SCROLL DOWN

BAKAL KLIEN

KAKI SURVEY?

KAKI SURVEY?

SEBAB PROMOSI ANDA TAK CUKUP TEMPTING! KENA ADA GOD-FATHER OFFER!

KAMI ADA SOLUSI!

SCROLL DOWN

BAKAL KLIEN

LIAT NAK CLOSE?

LIAT NAK CLOSE?

SEBAB LEADS YANG MASUK, BUKAN KLIEN DARI LANGIT UNTUK TEAM SALES

KAMI ADA SOLUSI!

SCROLL DOWN

Khas untuk

BISNES OWNER PERKAHWINAN

Yang Stuck Dengan Masalah Bisnes Makin Down Nak Dapat Klien dari Face-book

Kami tahu anda mesti ada masalah di bawah,

 • INQUIRY SERVIS ANDA DARI BAKAL PENGANTIN TAK BANYAK?

 • DAH BUAT MARKETING TAPI, TAK ADA ORANG WHATSAPP?​

 • BAKAL PENGANTIN BANYAK KAKI SURVEY, WINDOW SHOPPING!​

 • DAH SHARE PAKEJ LEPAS TU, KRIK! KRIK!​

 • AJAK DATANG MEET UP, TAK NAK DATANG

 • DEWAN PERKAHWINAN MASIH BANYAK SLOT KOSONG

 • BUTIK PENGANTIN KURANG CUSTOMER?

 • KATERING TAK DAPAT JOB 300, 500 PAX & KEATAS?

 • MAJLIS DAH DEKAT TAPI TAK NAK KONFEM LAGI?

 • TAK ADA TEAM UNTUK URUSKAN MARKETING?

  Statistik JAIS, Permohonan Bernikah 2022 Meningkat

  41615

  Januari 2022

  45518

  Februari 2022

  50993

  Mac 2022

  Jika nak dibantu, teruskan membaca

  Sebenarnya, bila anda sebagai Bisnes Owner Perkahwinan dapat TACKLE PAIN POINT bakal pengantin, barulah mereka akan rela hati untuk serahkan kepercayaan dan duit mereka untuk dapatkan servis atau perkhidmatan anda.

  Kami tak nak cerita panjang, terus DIRECT-TO-THE-POINT,

  AFLIX PRODUCTION adalah AGENSI PEMASARAN yang menguruskan aktiviti pemasaran VENDOR PERKAHWINAN di Selangor & Kuala Lumpur. Kami akan BANTU ANDA untuk TINGKATKAN JUALAN pada tahun 2023!

  • Jalankan iklan Face-book Ads untuk dapatkan lebih banyak inquiry di Whatsapp

  • Monitor iklan yang berjalan supaya kekal sukses

  • Kenal pasti kelebihan setiap USP yang perlu ditonjolkan kepada bakal pengantin

  • Sentiasa memberi idea pemasaran yang baru untuk dilaksanakan

   Hasil Kerja Pemasaran Kami

   25 Klien

   Kami Uruskan Aktiviti Pemasaran

   >RM 75 Ribu

   Bajet Iklan Dibelanjakan Sebulan

   > 400

   Whatsapp Diterima Setiap Bulan Setiap Klien

   >RM 120 Ribu

   Purata Jualan Dijana Setiap Bulan

   Mohd Hafiidz, Co-Founder Aflix Production Sdn Bhd mempunyai pengalaman dalam industri perkahwinan lebih dari 10 tahun. Bermula sebagai jurufoto perkahwinan sekitar tahun 2008 lagi. Pada tahun 2016, Agensi Aflix Production Sdn Bhd ditubuhkan.

   Kami sangat faham kehendak bakal pengantin dan keluarga pengantin dalam menjayakan majlis perkahwinan. Sehubungan itu, ini sangat membantu kami untuk menghasilkan iklan yang berjaya yang dapat menarik minat bakal pengantin.

   Kami percaya tidak ada diluar sana Agensi Pemasaran lain yang fokus dan pakar dalam Industri Perkahwinan seperti mana Agensi Aflix Production Sdn Bhd.

   8 Strategi Pemasaran Industri Perkahwinan yang kami rangka telah membantu lebih dari 25 Pengusaha Perkahwinan sejak 2020 lagi.

   Design Tarik Pelanggan

   Design Grafik atau Video Editing yang dihasilkan akan memberikan mesej yang penting sahaja dan memfokuskan kepada God-Father-Offer (GFO) iaitu Produk, USP, Offer(Promosi, Diskaun) dan Call-To-Action (CTA).

   Kami sangat pentingkan Grafik dan Video Editing yang menjadi Show Stopper! Bila bakal pengantin lihat Iklan, mereka akan stop scroll dan teruskan membaca dan klik link Whatsapp!
   Copywriting yang kami hasilkan adalah mengikut kempen yang telah dipersetujui oleh Bisnes Owner Wedding Player. Tujuan Copywriting adalah untuk menarik minat bakal pengantin untuk memberi penerangan lebih lanjut servis yang ditawarkan oleh Vendor Perkahwinan dan Bakal Pengantin akan klik pada link CTA yang telah kami setkan.

   Selepas beberapa Split-Test Iklan, kami akan dapat kenal pasti iklan yang sukses untuk di Scale-Up Iklan. Bajet iklan yang diperlukan untuk Scale-Up akan dicadangkan untuk memaksimakan lagi hasil atau jumlah inquiry Whatsapp yang masuk.

   Contoh Comment Support

   Psikologinya bila Bakal Pengantin dah berminat dengan God-Father-Offer (GFO), Design Grafik, Video Editing dan Copywriting, mereka akan klik bahagian komen sebab “Ada ke orang HIRE Vendor Perkahwinan ni?”, “Ramai ke yang PM?”, “Trusted ker?”

   Jadi bila mereka klik komen, isu TRUST tu selesai, sebab mereka dah tengok segala pelamin, dekorasi, menu makanan, suasana majlis dan lain-lain sekali jalan. Tak perlu nak buka Face-book page anda tengok lagi dah. Kemudian mereka terus klik link Whatsapp!

   Benda simple tapi powerful Boss! Tapi rajin ke nak buat sendiri, dekat semua iklan? Kalau run 1 iklan, boleh lah, tapi kalau banyak iklan?
   Kami ada strategi untuk kenalpasti Iklan Face-book yang berkesan dan sukses yang memberi jumlah Inquiry yang banyak. Dari hasil ini, kami dapat kenalpasti Iklan Face-book yang perlu kami Scale-Up untuk dapatkan lebih banyak Inquiry di Whatsapp. Pasti anda teringin nak hasil(gula-gula) seperti yang ditunjukkan di bawah.

   Contoh Template Report Bulanan

   Setiap klien kami akan mendapat Report Bulanan setiap hujung bulan yang telah dibuat khusus untuk Bisnes Servis Perkahwinan.
   Kebanyakkan Vendor Perkahwinan sangat tidak ambil berat Pengurusan Database Pelanggan. Kebiasaannya, inquiry terkini yang masuk dari iklan sahaja yang dilayan dan mengabaikan inquiry yang diperoleh dari bulan-bulan sebelumnya. Ini adalah satu PEMBAZIRAN!

   Kami boleh uruskan Database Pelanggan yang pernah bertanya tentang servis Vendor Perkahwinan Anda dan kami akan BLAST WHATSAPP semula kepada yang pernah inquiry, sebarang promosi terkini servis Perkahwinan Anda.

   Kami akan menggunakan 3rd Party Online Software untuk buatkan semua ini untuk servis Vendor Perkahwinan Anda. Team sales anda hanya perlu sambut semula bila terima Whatsapp sahaja. Ini secara tdak lansung dapat meningkatkan Convertion Rate JUALAN dan BRAND servis Perkahwinan Anda!

   Happy Client Kami

   Kami berkolaborasi dengan salah satu Penganjur Terbesar Ekspo Perkahwinan sejak 2010 di Kuala Lumpur dan Selangor iaitu Booking Kahwin Expo (AP Event) dan Website Infotainment Perkahwinan, Wedpedia.my. Kolaborasi ini akan memberi faedah secara tidak lansung kepada anda, apabila anda menggunakan servis pemasaran kami.

   Kami dah kongsikan pelbagai hasil dari klien kami, jadi tunggu apa lagi? Masih ragu-ragu kemampuan kami? Masih ingin berkira sama ada pelaburan anda mendapat pulangan?

   Bertindak segera! Atau pesaing anda yang akan gunakan servis kami dahulu! Kami tidak akan tunggu anda!
   Wedpedia.my Ranking ke #10 Malaysia dalam kategori Perkahwinan mencecah 15,000 pelawat sebulan!
   Setiap Vendor yang menggunakan servis Agensi Aflix Production akan di tambah ke "FEATURED VENDOR" dalam Direktori Wedpedia.my
   Setiap Vendor yang menggunakan servis Agensi Aflix Production akan dipaparkan di laman utama "PROMOSI VENDOR PERKAHWINAN" Wedpedia.my

   BERMINAT? NAK TAHU LEBIH LANJUT? BERAPA HARGA PAKEJ?

   Servis kami berasaskan langganan bulanan. Kami pasti anda akan gunakan servis kami selama yang boleh. Kami sudah pun mempunyai klien yang sudah menggunakan servis pemasaran kami lebih dari 1-2 tahun. Apa maksudnya? Kami berikan hasil yang pastinya jauh lebih berbaloi dari pelaburan yang anda keluarkan
   Tinggal 4 SLOT Sahaja! Buat masa ini, kami hanya buka 5 SLOT sahaja untuk servis Marketing Wedding Player untuk sehingga awal tahun 2023. Jika dah penuh tunggu lah bulan berikutnya 2023! Kapasiti kami sehingga Januari 2023 hanya untuk 15 klien sahaja. Buat masa ini kami sudah mempunyai 11 klien. Bertindak segera!

   Ini Yang Anda Akan Dapat Dari Servis Kami

   Kami hanya ada 1 pakej sahaja buat masa ini, Servis MWP RM4,000 sesuai untuk anda yang baru menggunakan servis kami. Sesuai juga untuk kepada pemain industri yang mahukan inquiry yang lebih banyak dari sedia ada serta masih ingin mengawal kos pemasaran, keep-it-low.
   Sesuai juga untuk kepada pemain industri yang sudah mempunyai Database Inquiry Pelanggan dan mahukan inquiry yang lebih banyak kerana lebih banyak inquiry, lebih tinggi convertion rate maka lebih tinggi jualan. Anda tiada masalah untuk mengeluarkan bajet dan kos pemasaran.
   *Servis kami tidak termasuk dengan kos pengiklanan media sosial atau langganan 3rd Party Online Software

   BONUS Servis MWP

   PERCUMA Listing Premium selama Dua Belas(12) bulan untuk servis anda
   Percuma Satu(1) Artikel untuk KLIEN yang melanggan servis selama Tiga(3) bulan

   Harga Servis MWP

   Servis Marketing Pengusaha Perkahwinan

   RM4,000/bulan

   • Campaign Idea
   • Marketing Consultation
   • 1-2-1 Monthly Online Meeting
   • Creative Design for Face-book Ad
   • Creative Video Editing for Face-book Ad
   • Up to 8 Campaign Ad Setup/ Month
   • Ad Monitoring
   • Ad Scale Up
   • Whatsapp Database Collection
   • Whatsapp Blaster
   • Facebook Group Blaster
   • Whatsapp Group Support
   • Google Sheet Monthly Report
   • Ad Hoc Request
   • Google Drive Storage
    

   FAQ

   Langkah pertama jika saya berminat nak dapatkan servis ini?
   Hubungi wakil jualan kami. Sediakan material gambar dan video untuk kegunaan iklan. Kami akan berikan senarai lengkap keperluan untuk proses On-Boarding.
   Berapa lama diambil sebelum iklan boleh berjalan?
   Tempoh On-Boarding kami kebiasaannya dalam jangka 5 hari bekerja. Proses ini akan lebih cepat jika mendapat kerjasama dari pihak klien dalam menyediakan material untuk pengiklanan.
   Harga pakej dan langkah pembayaran?
   Kami hanya mempunyai satu(1) pakej sahaja yang beharga RM4,000. Servis kami adalah langganan bulanan. Pembayaran boleh dibuat sebanyak dua(2) kali setiap bulan.
   Berapa bajet iklan yang diperlukan?
   Kami akan memberi khidmat nasihat berkenaan bajet minimum yang diperlukan. Kebiasaannya, kami perlukan bajet iklan sekitar RM2,000 sebulan. Ia juga bergantung kepada berapa banyak iklan yang diinginkan oleh pihak klien.
   Ada sebarang jaminan dari Agensi Aflix Production Sdn Bhd?
   Kami beri jaminan yang kami boleh memberi inquiry yang banyak dan inquiry yang berkualiti. Kami mempunyai pengalaman dalam industri perkahwinan lebih dari 10 tahun.
   Lokasi pejabat Aflix Production Sdn Bhd
   12A-11, 13th Floor, Wisma Zelan, No. 1, Jalan Tasik Permaisuri 2, Bandar Tun Razak, Cheras 56000 Kuala Lumpur.